Op donderdag 10 maart 2022 vond – na twee jaar van afwezigheid – het Connekt Ledendiner plaats.

De aanwezigen waren blij dat ze elkaar na lange tijd weer fysiek konden ontmoeten. “Mensen bij elkaar geeft toch een hele andere dimensie, daar kan een computer niet aan tippen,” aldus één van de aanwezigen.

In het blauw-geel aangelichte pand stond bestuursvoorzitter Nico Anten stil bij de situatie in de wereld en stelde hij nieuwe medewerkers Marc Verhage en Marije de Nijs voor. Ook werd er afscheid genomen van Mieke Masselink, die Connekt binnenkort gaat verlaten.

Op deze avond is de Connekt deel-boekenkast geïntroduceerd. Aan de leden is van tevoren gevraagd een boek mee te nemen dat ze zelf om een bepaalde reden graag hebben gelezen. In het boek hebben ze in een persoonlijke noot geschreven waarom ze dit boek aan een ander lid door willen geven. Nieuwe lezers wordt gevraagd hier weer een stukje aan toe te voegen, zodat er een leuke extra dimensie van kennisuitwisseling binnen het netwerk van Connekt ontstaat.

De boekenkast blijft een vast onderdeel van het Connekt-interieur. Dus ben je een keer op bezoek in ons kantoor? Neem een kijkje in de boekenkast om er wat in te plaatsen en/of mee te nemen.

We kijken terug op een geslaagde feestelijke avond.

Bekijk de aftermovie en een fotoimpressie