Op maandag 16 januari jl. presenteerde de Topsector Logistiek haar Resultatenboek aan minister Harbers. Hierin staat meer over de impact die we maken binnen het Topsector Logistiek programma.

Het topteam Topsector Logistiek ontving minister Mark Harbers, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, bij Koole Terminals. Tijdens het werkbezoek kreeg de minister aan de hand van concrete voorbeelden te zien welke resultaten het programma tot nu toe heeft geboekt. Resultaten waar we als Topsector Logistiek behoorlijk trots op zijn en onder andere dankzij de fijne samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hebben bereikt! Op het programma stond ook een rondleiding over het terrein bij Koole.

De Topsector Logistiek startte in 2016 met haar eerste innovatieprogramma. In 2021 volgde het tweede. De Topsector Logistiek combineert hoogwaardig onderzoek (uitgevoerd door TKI Dinalog) met een expliciete focus op implementatie en opschaling. Dat levert mooie resultaten op voor de ambities van de Topsector: duurzaam en concurrerend. En een sterke betrokkenheid van kennisinstellingen en het bedrijfsleven.

Wilt u ook meer weten over de impact die we maken binnen het Topsector Logistiek programma? Bekijk dan hier het Resultatenboek.