Geachte relatie,

 

Het doet mij genoegen u mede namens Staatssecretaris Mona Keijzer en Gary Shapiro, de President van de Consumer Technology Association (CTA), de brancheorganisatie van de tech-industrie in de VS, uit te nodigen voor de derde editie van CES Unveiled Amsterdam. Het is onze ambitie om CES Unveiled samen met CTA uit te bouwen tot een jaarlijks terugkerend event in Nederland. We willen ons vooral richten op sleutel technologieën en tech oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

CES Unveiled Amsterdam vindt plaats op donderdag 17 oktober tussen 09.30-17.30 uur in de Beurs van Berlage. In de bijlage treft u de officiële uitnodiging aan.

Op CES Unveiled Amsterdam worden de technologie trends voor 2020 gepresenteerd en zullen ook diverse policy panels plaatsvinden, alsmede matchmaking tussen ondernemers en investeerders/ corporates. We verwachten dit jaar circa 100 high tech exposanten uit heel Europa, waaronder de 50 startups die geselecteerd zijn om deel uit te maken van de TechLeap.NL missie naar de Consumer Electronics Show (CES 2020) op 7 – 10 januari, 2020 in Las Vegas, de grootste technologiebeurs ter wereld.

Deelname voor u is kosteloos. U kunt zich hier registreren. Ik hoop dat u kunt deelnemen aan dit bijzondere evenement.

CES Unveiled Amsterdam_VIP Attendee Invitation

 

Met vriendelijke groet,

 

Nico Anten

Executive Chairman Connekt