Wat komt er allemaal kijken bij een binnenstedelijk bouwproject?

Datum 10 mei 2022
Tijd 13:00 uur
Locatie Connekt, Delft

Op dinsdag 10 mei vindt het eerste college plaats in de Connekt Collegereeks. Tijdens dit college staat het thema Bouwlogistiek centraal.

Bas Timmers en zijn collega’s vertellen ons wat er allemaal komt kijken bij een binnenstedelijk bouwproject. Want dit gaat verder dan alleen de wijze waarop de bouwproducten worden aangeleverd op de bouwplaats. Zij doen dit aan de hand van een uitgewerkte analyse voor de bouw van Lumière, een 205 meter hoge toren in het centrum van Rotterdam op de Lijnbaan.

Bas en zijn collega’s nemen je mee in de wereld van gerelateerde wetgeving om vergund te worden; Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie. Waarin de richtlijnen en wetgevingen ter sprake komen, maar ook de kansen en beperkingen.

Heb je vooraf een vraag? Stuur die dan naar Bas Timmers. Er wordt dan geprobeerd jouw vraag in de presentatie te verwerken.

Na het college gaan we met elkaar in discussie over het onderwerp, waarna we de middag afsluiten met een gezamenlijke borrel.

Met de Connekt Collegereeks willen we diverse onderwerpen voor het voetlicht brengen die raakvlakken hebben met mobiliteit, logistiek of andere zaken die voor het Connektnetwerk van belang kunnen zijn.