Ook in 2023 organiseren wij weer meerdere edities van de Connekt Logistieke Lunch. Op donderdag 6 april vindt de eerste in de reeks plaats en staat volledig in het teken van: Verdozing

Datum 6 april 2023
Tijd 12:00 uur
Locatie Campus Werkspoor, Nijverheidsweg 16a, 3534 AM Utrecht


In de laatste tien jaar groeide het logistiek vastgoed uit met maar liefst 10 miljoen vierkante meter in Nederland. Een onderdeel van dit vastgoed zijn de zogeheten megahallen, de XXL-distributiecentra. Verpesten ze het landschap en onze leefomgeving?  Of bieden ze juist economische kansen en banen voor Nederland distributieland.

Over deze vragen en meer gaan we deze logistieke lunch met elkaar in discussie. Vanuit CMS Nederland, UC Group en Woody Building Concepts worden verschillende aspecten rondom verdozing belicht. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen, discussie en eigen inbreng. Meld je dus snel aan! 

Locatie en Programma

De locatie waar deze editie plaatsvindt is Campus Werkspoor, Nijverheidsweg 16a, 3534 AM Utrecht en we hebben gezorgd voor een gevarieerd middagprogramma met de volgende sprekers: 

  • Duo-presentatie van Jaap Loman (Advocaat vastgoedrecht) en Alexander IJkelenstam (Advocaat bestuursrecht) -CMS Nederland
  • Rob van der Meijden -UC Group
  • Job Kuijpers – Woody Building Concepts

Aanmelden

We streven naar een goede mix van publiek, privaat, kennis en advies. Wil je deelnemen aan de logistieke lunch? Reageer dan via onderstaande RSVP-knop en zet hem in je agenda. Hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op.